WwW.GnCFrMTr.Tr.cX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.GnCFrMTr.Tr.cX

Gençlik Fan Sitesi

AnasayfaPortalliLatest imagesAramaKayıt Ol

! Geç Kalmayın !

YazarMesaj
__eboLa__
AdministratöR
AdministratöR
__eboLa__

Erkek Mesaj Sayısı : 210
TaKıM : GaLaTaSaRaY
HoBiLeR : İnternet,FutboL

! Geç Kalmayın ! Empty
MesajKonu: ! Geç Kalmayın !   ! Geç Kalmayın ! EmptyPaz Eyl. 30, 2007 6:08 am

GeÇ KaLmAyIn(bnden sölemesi)

10. Sinif

İngilizce dersinde yanimda bir kiz oturuyordu onun icin 'benim en iyi arkadasim' diyordum... ama ben onun ipek gibi saclarina bakip onun benim olmasini istiyordum... Ama o bana benim ona baktigim gozle bakmiyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalkti ve gecen gun sinifta olmadigi icin o gunun notlarini istedi ona notlari verirken bana tesekkur etti ve yanagimdan optu. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu cok seviyordum ama soyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama cok utaniyordum...

11. Sinif

Telefonum caldi, arayan oydu ve agliyordu bana askinin nasil kalbini kirdigini anlatti, beni evine cagirdi, yalniz kalmak istemedigini soyledi, bende tabiki gittim, koltuga, onun yanina oturdum, guzel gozlerine bakmaya basladim ve onun benim olmasini diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi basladi ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana her sey icin tesekkur etti ve yanagimdan optu. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu cok seviyordum ama soyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama cok utaniyordum...

Son Sinif

Mezuniyet balosundan bir gun once yanima geldi ve 'ciktigim cocuk hasta ve partiye gelemeyecek' dedi, benimde ciktigim biri yoktu ve 7. sinifta birbirimize soz vermistik eger ciktigimiz biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, 'en iyi arkadas' olarak. Ve partiye birlikte gittik, o aksam cok guzeldi, her sey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapisinin onune kadar biraktim, kapinin onunde ona baktim o da bana o guzel gozleriyle gulumseyerek bakti. Onun benim olmasini istiyordum... Ama o bana benim ona baktigim gozle bakmiyordu bunu biliyordum, bana 'hayatimin en guzel zamanini gecirdigini' soyledi ve yanagimdan optu. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu cok seviyordum ama soyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama cok utaniyordum...

Gunler, haftalar, aylar gecti ve mezuniyet gunu geldi catti...

Surekli onu izledim onun mukemmel vucudunu seyrettim. Diplomasini almak icin sahneye cikarken sanki havada suzulen bir melek gibiydi. Onun benim olmasini istiyordum... Ama o bana benim ona baktigim gozle bakmiyordu bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden once yanima geldi ve aglayarak bana sarildi sonra basini omzuma koydu ve 'sen benim en iyi arkadasimsin, tesekkurler' deyip yanagimdan optu. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu cok seviyordum ama soyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama cok utaniyordum...

Aradan yillar gecti...

Bir kilisedeyim ve o kizin nikahini izliyorum... evet artik evleniyordu, onun "evet, kabul ediyorum" demesini, yeni hayatina girmesini izledim, baska bir adamla evli olarak. Onun benim olmasini istiyordum... Ama o bana benim ona baktigim gozle bakmiyordu bunu biliyordum. Yeni hayatina girmeden once yanima geldi ve 'nikahima geldin tesekkurler" deyip yanagimdan optu. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu cok seviyordum ama soyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama cok utaniyordum...

Yillar cok cabuk gecti...

Su an benim bir zamanlar en iyi arkadasim olan kizin tabutuna bakiyorum, esyalari toplanirken lise yillarinda yazdigi gunlugu ortaya cikti... Hemen gunlugunu aldim ve gunlukte okudugum satirlar soyleydi...

'Onun gozlerine bakarak onun benim olmasini diledim... Ama o bana benim ona baktigim gozle bakmiyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu cok seviyordum ama soyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama cok utaniyordum... Keske bana beni bir kez sevdigini söleseydi..."

Evet arkadaslar hikayedeki gibi bu durumlarda karsinizdaki insana acilmak icin lutfen gec kalmayinnn.
[i]

! Geç Kalmayın !
1 sayfadaki 1 sayfası